7/6 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ-ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ ΓΙΑ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΥΠΡΟΥ

 ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Ημερίδα γνωριμίας [EIS1] διοργανώνουν το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) σε συνεργασία με το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ), δύο από τα δημόσια πανεπιστήμια της χώρας. H εκδήλωση θα λάβει χώρα την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019, από τις 18:00-21:00 στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.

 Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, μεταξύ των ωρών 18:30 και 19:30, θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις από εκπρόσωπους των δυο πανεπιστημίων σχετικά με:

·         τα προσφερόμενα προγράμματα σπουδών σε προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, καθώς και τα προγράμματα κατάρτισης,

·         τις δυνατότητες υποτροφιών,

·         τα πλεονεκτήματα φοίτησης στα δύο δημόσια Πανεπιστήμια της Κύπρου, ΑΠΚΥ και ΤΕΠΑΚ.

 Για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην εποχή των fake news θα μιλήσει η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Επικοινωνίας και Νέας Δημοσιογραφίας του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου Σοφία Ιορδανίδου στις 19.30, ενώ στις 20:00, στο πλαίσιο πάντα της εν λόγω ημερίδας θα προβληθεί και το ντοκιμαντέρ Ίχνη, που αφορά σε διεθνή ανάγνωση του ζητήματος των αγνοουμένων από την παράνομη τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974.

 Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

 Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημερίδας, στο λόμπυ του Επιμελητηρίου θα υπάρχει ενημερωτικό υλικό και αρμόδια άτομα για συνεχή ενημέρωση του ενδιαφερόμενου κοινού.

 Η ημερίδα υλοποιείται με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και των Κ.Ε.Κ. Τεχνικές Σχολές του εν λόγω Επιμελητηρίου. Χορηγός επικοινωνίας είναι ο Όμιλος Κρήτη TV.

 Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε:

·         τον ιστοχώρο του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου (www.ouc.ac.cy), του μοναδικού Πανεπιστημίου στην Κύπρο που προσφέρει αποκλειστικά εξ αποστάσεως προγράμματα σπουδών.[EIS2] 

·         τον ιστοχώρο του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου, στη διεύθυνση www.cut.ac.cy


ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ