Τακτική ενημέρωση από το Επιμελητήριο Ηρακλείου προς τα μέλη του για τα Κυβερνητικά μέτρα

 Με ενημερωτικά δελτία (Newsletters), σε τακτικότερη βάση,  θα ενημερώνει το Επιμελητήριο Ηρακλείου τα μέλη του για όλα τα κυβερνητικά μέτρα που σχετίζονται με τη λειτουργία των επιχειρήσεων την περίοδο που διανύουμε.

Το Επιμελητήριο Ηρακλείου έχει συστήσει ειδική επιτροπή, η οποία συγκεντρώνει, επεξεργάζεται και αποκωδικοποιεί τις κυβερνητικές ανακοινώσεις και θα στέλνει  στο  e-mail που έχουν δηλώσει τα μέλη του, όλες τις απαραίτητες πληροφορίες προκειμένου να έχουν έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση για όλες τις αλλαγές που δρομολογούνται στο φορολογικό και εργασιακό περιβάλλον των επιχειρήσεων.

Παράλληλα, το Επιμελητήριο Ηρακλείου παρέχει τη δυνατότητα σε όσα μέλη του δεν έχουν δηλώσει το e-mail τους ώστε να λαμβάνουν ενημέρωση, να το δηλώσουν στον παρακάτω σύνδεσμο http://eepurl.com/gWZNNf ή στo www.ebeh.gr.

Επίσης, οι επιχειρηματίες που δεν γνωρίζουν αν καλύπτονται από τα κυβερνητικά μέτρα ή επιθυμούν εξειδικευμένη ενημέρωση για κάποιο από τα παραπάνω θέματα, θα μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ: 2810 247034  ή να στείλουν μήνυμα στο e-mail: stefanoudaki@ebeh.gr

Σε μήνυμά του προς τους επιχειρηματίες ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Μανώλης Αλιφιεράκης επισημάνει μεταξύ άλλων:

«Στις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνει ολόκληρος ο πλανήτης,  καλούμαστε όλοι να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας υπακούοντας στις υποδείξεις του κράτους και των ειδικών.

Οι κανόνες υγιεινής πρέπει να τηρούνται αυστηρά σε όλες τις εν λειτουργία επιχειρήσεις για να περιορίσουμε τη διασπορά του κορωνοϊού  στον επαγγελματικό και το οικογενειακό μας χώρο. Είναι θέμα ατομικής ευθύνης και ένα στοίχημα που πρέπει να κερδίσουμε.

Μέσα σε αυτό το περιβάλλον, όπου προέχει η ανθρώπινη υγεία,  οι επιχειρήσεις μας καλούνται για άλλη μια φορά ν’ αντέξουν σε εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις.

Το Επιμελητήριο Ηρακλείου και σ΄ αυτή τη συγκυρία θα βρίσκεται διπλά σε όλα τα μέλη του και με συνεχή ενημέρωση θα δίνει έγκυρες πληροφορίες.»

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ