Σύνθεση Διοικητικού Συμβουλίου

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σύνθεση Διοικητικής Επιτροπής

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μήνυμα Προέδρου

Μανώλης Αλιφιεράκης

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ηρακλείου

Αγαπητές φίλες και φίλοι ,

Μέσα στη δύσκολη τρέχουσα συγκυρία, η πληροφόρηση και η έγκαιρη γνώση των εξελίξεων της αγοράς έχουν καταστεί προϋπόθεση και αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας των επιχειρήσεων, προκειμένου να εκμεταλλεύονται τις όποιες ευκαιρίες εμφανίζονται και να λαμβάνουν τις βέλτιστες αποφάσεις. Αντιλαμβανόμενοι τις νέες συνθήκες που δημιουργούνται, φιλοδοξούμε να προσφέρουμε υπηρεσίες ουσίας, με θετικό πρόσημο για τις επιχειρήσεις μέλη μας, στο πλαίσιο που επιβάλλει ο θεσμικός μας ρόλος. Υπηρεσίες που μέχρι σήμερα δεν ήταν κατορθωτό να παρασχεθούν, είναι πλέον εφικτές. Θέλουμε το επιμελητηριακό portal να αποτελέσει μέρος ενός ολοκληρωμένου συστήματος επικοινωνίας. Το κάθε μέλος μας έχει λόγο, και ο λόγος του είναι η βάση για τις διεκδικήσεις μας. 

Το Επιμελητήριο Ηρακλείου λειτουργώντας ως μοχλός ανάπτυξης προάγει σε συνεχή βάση την εξωστρέφεια, την καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες. Λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες της εποχής, τα πλεονεκτήματα του τόπου μας και την παγκόσμια κατάσταση. Ένα ευρύ φάσμα επιλογών δίδει στον επιχειρηματία επισκέπτη, τη δυνατότητα να κάνει χρήση των υπηρεσιών δημόσιας αρχής, να πάρει πληροφορίες για προγράμματα και τρόπους χρηματοδότησης, να αντλήσει στοιχεία και πληροφορίες για τις διεθνείς αγορές και να συνάψει συνεργασίες.  Φιλοδοξία μας είναι να γίνει η επιμελητηριακή πύλη ένα ουσιαστικό και αμφίδρομο εργαλείο επικοινωνίας με τον επιχειρηματικό κόσμο.

Σύντομη εισαγωγή για τις αίθουσες

Το Μέγαρο του Επιμελητηρίου είναι ένα από τα σπουδαιότερα αρχιτεκτονικά κτήρια του Ηρακλείου και αποτελεί μία από τις σημαντικότερες επιμελητηριακές υποδομές σε όλη τη χώρα. Κατασκευάστηκε στο μέσο της δεκαετίας του 50, σύμφωνα με τα τελειότερα για την εποχή μέσα. 

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ