• 13/09/2022

Το Επιμελητήριο Ηρακλείου στην 86η ΔΕΘ.

Το Επιμελητήριο Ηρακλείου στην 86η ΔΕΘ.

Με 5 επιχειρήσεις-μέλη του συμμετέχει το Επιμελητήριο Ηρακλείου στην 86η ΔΕΘ, η οποία διεξάγεται έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2022 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) το Επιμελητήριο Ηρακλείου φιλοξενεί στο δικό του περίπτερο επιχειρήσεις, οι οποίες δήλωσαν εγκαίρως το ενδιαφέρον τους, ανταποκρινόμενες σε σχετική ανοικτή πρόσκληση και έτυχαν επιδότησης από το Επιμελητήριο για τη συμμετοχή τους.

Πρόκειται για τις  επιχειρήσεις:

  • ByRaki flavor  (Τσικουδιά - Ποτά - Ηδύποτα)
  • Μαγγίρι (Παραγωγή & Εμπορία ζυμαρικών
  • Netmechanics ΕΠΕ (Εφαρμογές πληροφορικής)
  • STELMAN TRADE ΜΟΝ. ΕΠΕ  (Εξαγωγές παραδοσιακών τροφίμων -ποτών)
  • Ζαχαριουδάκης Γεώργιος & ΣΙΑ Ο.Ε (Παραγωγή καλλυντικών) 

Το Περίπτερο του Επιμελητηρίου Ηρακλείου βρίσκεται στο Κτίριο 2 - Pavilion / Stand 18 και είναι επισκέψιμο όλες τις ώρες λειτουργίας της έκθεσης.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της 86ης ΔΕΘ παραβρέθηκαν μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Μανώλη Αλιφιεράκη, ο οποίος συνεχάρη τους επιχειρηματίες για τη συμμετοχή τους στο κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός της χώρας και την προσπάθειά τους να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους και κάλεσε όλες τις επιχειρήσεις του Ηρακλείου ν΄ αξιοποιούν τέτοιες ευκαιρίες που δίνει το Επιμελητήριο Ηρακλείου για να αυξήσουν την εξωστρέφειά τους.  

Το περίπτερο επισκέφθηκαν ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκος Παπαθανάσης και εκπρόσωποι συνδικαλιστικών φορέων, οι οποίοι είχαν ολιγόλεπτες συναντήσεις με τους εκθέτες και τα μέλη της Διοίκησης.