• 06/11/2023

Επιμορφωτική και Ενημερωτική Εκδήλωση (Multiplier Event) του προγράμματος DEMETRA στα Μάλια Δήμου Χερσονήσου

Επιμορφωτική και Ενημερωτική Εκδήλωση (Multiplier Event) του προγράμματος DEMETRA στα Μάλια Δήμου Χερσονήσου


Το Επιμελητήριο Ηρακλείου σε συνεργασία με το Κ.ΟΙ.ΠΟ.ΔΙ. (Κοινωνικό ΟικοΠολιτιστικό Δίκτυο) Δήμου Χερσονήσου, διοργανώνουν Επιμορφωτική και Ενημερωτική Εκδήλωση (Multiplier Event) στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού προγράμματος DEMETRA το οποίο υλοποιεί το Επιμελητήριο Ηρακλείου μέσω του χρηματοδοτικού εργαλείου  Erasmus+ KA2 VET (Επαγγελματικός Τομέας).  Το πρόγραμμα «Ανάπτυξη Επιχειρηματικών Δεξιοτήτων και Εργαλείων για Γυναίκες του Αγροτικού Τομέα σε Περιοχές της Ενδοχώρας» με τίτλο DEMETRA αποσκοπεί στην αύξηση της συμμετοχής των γυναικών επιχειρηματιών στον αγροτικό τομέα στις περιοχές της ενδοχώρας στην Ε.Ε. και στην παροχή των κατάλληλων εργαλείων και γνώσεων ώστε ν’ αναπτύξουν επιχειρηματική σκέψη. 

Το Επιμελητήριο Ηρακλείου και το Κ.ΟΙ.ΠΟ.ΔΙ. προσκαλούν τους ενδιαφερόμενους να συμμετέχουν στην εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο της Δημοτικής Ενότητας Μαλίων, την Πέμπτη 09 Νοεμβρίου, στις 18.30.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Ηρακλείου https://ebeh.gr/programma-demetra-erasmus-ka2 και στην επίσημη ιστοσελίδα του  προγράμματος www.demetra-project.com