ΙΤΑΛΙΑ: Πρόσκληση Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Εμπορική Έκθεση «ARTIGIANO IN FIERA» στο Μιλάνο / Πηγή: Γραφείο Ο.Ε.Υ. στο Μιλάνο

Το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Ελλάδας στο Μιλάνο ενημερώνει ότι, από 2 έως 10 Δεκεμβρίου 2023, πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Μιλάνο η Διεθνής Εμπορική Έκθεση «ARTIGIANO IN FIERA», η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση χειροτεχνικών έργων και άλλων καταναλωτικών προϊόντων με εκθέτες από κάθε γωνία του κόσμου.

Το εορταστικό περιβάλλον του Δεκεμβρίου, λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, ευνοεί την επισκεψιμότητα της έκθεσης, με τους επισκέπτες να φτάνουν στο 1 εκατομμύριο άτομα. Η έκθεση είναι ελεύθερη στο κοινό και οι εκθέτες έχουν τη δυνατότητα πώλησης των εκθεμάτων τους καθ' όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Φέτος, υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας ελληνικού περιπτέρου συνολικού μεγέθους 50 τ.μ., που συντονίζει ιδιωτικός φορέας (www.greecetherapy.com), το οποίο θα μπορούσε να επιμεριστεί, ως προς το χώρο και το κόστος, σε Έλληνες εκθέτες ιδιαίτερων καταναλωτικών προϊόντων. Η Ελλάδα διαθέτει πληθώρα προϊόντων (συσκευασμένων τροφίμων, είδη δώρων, ενδυμάτων, μπιζού, καλλυντικών κλπ.) που θα μπορούσαν να προβληθούν στην Ιταλική αγορά με αυτό τον τρόπο και ίσως να βρουν κανάλι μόνιμου εφοδιασμού της. Επιπλέον, υπάρχει δυνατότητα αδάπανης μεταφοράς των προϊόντων στην Ιταλία, μέσω της SKY EXPERSS που είναι χορηγός.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε οι ενδιαφερομένας εταιρείες να επικοινωνήσουν απευθειας με την κα Ελένη Σαρηκώστα ως ακολούθως info@viaggioxte.it, τηλ. : +39 3475481968

Λόγω του περιορισμένου χρόνου για την οργάνωση της συμμετοχής, παρακαλούμε η εκδήλωση ενδιαφέροντος να γίνει άμεσα και σε κάθε περίπτωση πριν το τέλος της επόμενης εβδομάδας (2 Νοεμβρίου 2023).

Συνημμένως, θα βρείτε στοιχεία και πληροφορίες για την «ARTIGIANO IN FIERA»

Συνημμένο 1

Συνημμένο 2

Συνημμένο 3

Συνημμένο 4