Η SIGEP αποτελεί μια διεθνή έκθεση η οποία προσφέρει στους επαγγελματίες που συμμετέχουν, ως επισκέπτες ή ως εκθέτες, τη δυνατότητα να γνωρίσουν νέες τάσεις, καινοτομίες και ευκαιρίες συνεργασίας σε παγκόσμιο επίπεδο.
Η στρατηγική των διοργανωτών για το 2026 εστιάζει περαιτέρω στη διεθνοποίηση, με στόχο την προσέλκυση μεγάλων αλυσίδων και σημαντικών αγοραστών.
Ειδικότερα:
το project “Gelato Meets Chains” προωθεί το παγωτό ως δυναμικό προϊόν στη διεθνή εστίαση, συμπεριλαμβανομένου της τεχνολογίας και του εξοπλισμού κουζίνας, των πρώτων
υλών και υλικών, καθώς και των τελικών προϊόντων (frozen & ready-made).
το project “Pizza (R)evolution” ενισχύει τον τομέα της πίτσας και των υλικών που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή της.
οι ενότητες Luxury Hotel Food Experience και Innovation Bar απευθύνονται στην υψηλού επιπέδου φιλοξενία και στις τάσεις των café του μέλλοντος και γενικότερα του κλάδου
Ho.Re.Ca., προβάλλοντας τεχνολογίες, εξοπλισμό και υλικά που συνδέονται με αυτές τις υπηρεσίες.
Η SIGEP World 2026 θα φιλοξενήσει, μεταξύ άλλων, το Παγκόσμιο Βραβείο Παγωτού και το Παγκόσμιο Βραβείο Ζαχαροπλαστικής Νέων, ενισχύοντας το διεθνές κύρος της διοργάνωσης.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ακόλουθη ιστοσελίδα:
https://www.sigep.it/en/sigep/presentation
ή να επικοινωνήσετε απ’ ευθείας με τους διοργανωτές ως
ακολούθως:
Flavia Morelli, email: flavia . morell i @ iegexpo . i t Roberta Pozzi, e-mail:
roberta . pozz i @ iegexpo . i t, και Chiara Peruzzi e-mail: chiara . perruzz i @ iegexpo . i t